Regulament Dans Art Open

Dans & Music – Art Open –  Romania –  Dance TROPHY 2022

Este un festival – concurs cu caracter international care se regăseste in Calendarul Activitatilor  Ministerului Sportului deoarece este organizat de Asociatia Județeană Sporul Pentru Toți Buzău membră a Federatiei Române Sportul Pentru Toti in parteneriat cu Asociatia Multiculturala Dans Art Open din Romania, (nu de o persoană fizică, cum sunt realizate multe alte competiții de acest gen) PREMIILE reprezintă un palmares pentru sportivii amatori, iar  DIPLOMELE sunt recunoscute la nivel național.

Am tinut sa facem aceste precizari deoarece majoritatea coordonatorilor care isi inscriu copiii la acest gen de activitati si platesc taxe de participare foarte mari nu stiu că acestea NU se justifică deoarece o mare parte din competitiile organizate NU SUNT  SUB EGIDA NICI UNUI FOR SUPERIOR, si astfel Premiile nu au valoare DE PALMARES si că DIPLOMELE obtinute nu sunt recunoscute la nivel national, deci practic sunt nule.

 • Locatie – Costinesti-  perioada 27 august – 3 septembrie – 2022

 • Programul orientativ al concursului este urmatorul: 
 • Ziua 1 – sosirea participantilor / sedinta tehnica – ora 20.30 dupa cină
 • Seara 1 de concurs ( muzica / interpretare vocală si dans traditional din folclorul romanesc, din dansurile popoarelor si dans de caracter) toate categoriile de varsta
 • Seara 2 de concurs ( all styles ) toate categoriile de varsta
 • Seara 3 de concurs ( solo,duo,trio ) toate categoriile de varsta
 • Seara 4- Premierea si Gala Laureatilor 
 • Ziua 5 si Ziua 6 – Petrecere Seara Folclorică si Petrecerea Seara Tineretului
 • SERIA sejurului   ( 27 august – 3 septebrie 2022)
 • INSCRIERILE SE FAC PANA LA DATA DE  1 AUGUST 2022, conform REGULAMENTULUI.
 • Fisa de inscriere   se transmite la cerere pe e-mail ajsptbz@gmail.com
  • Taxa de inscriere in concurs este de 100 de lei de / persoana de  dans indiferent de numărul de dansatori ( solo, duo,trio, minigrup, grup, formatie, ansamblu)
  • Taxele de inscriere  se achită in contul AJSPT Buzau.
 • INSCRIERILE pentru CAZARE se fac  la CASA DUCA /  va recomandăm  telefon contact 0730117755 sau 0722410280. In camere cu cate 4 locuri, 3 mese pe zi, baie proprie si T.V – WI.FI
 • Profesorul / coordonatorul are o gratuitate la 10 participanti.
 • Detalii pentru cazare pe site-ul CASA DUCA – Costinesti.

Regulament : Dans Art Open  Romania – D*AOR Dance Balkan TROPHY

Acest concurs se desfasoară in aer liber, in briza mării, este marca inregistrata, are caracter international / balcanic si este organizat de : Asociatia Multiculturala Dans Art Open din Romania in parteneriat cu Asociatia judeteana Sportul Pentru Toti Buzau membru din cadrul Federatiei Romane Sportul Pentru Toti.

CATEGORII DE DANS

 1. Dans traditional sau folcloric: Este expresia unei natiuni si a poporului sau. Exprimand cu simplitate traditia populara, dansul popular este modul prin care oamenii si-au manifestat din cele mai vechi timpuri afectiunea si dragostea pentru pamant, patrie si pentru tot ce are de valoare. Cu origini in spatiul rural, in prezent reprezinta un mod de comunicare atat intre persoanele din mediul rural, cat si din cel urban. Costumele şi muzica trebuie să reflecte tradiţia folclorică a zonei, a nationalitatilor conlocuitoare sau a tarii pe care o reprezentati in concurs.
 1. Artistic  style: In aceasta sectiune am inclus toate stilurile de dans practicate de scolile de dans din lume. 
 • Dans Clasic – balet /fantezie clasica,
 • Dans Contemporan – lirycal, neoclasic,  (balet combinat cu elemente acrobatice) 
 • Dans de societate – Vals,Tango, Balroom, etc
 • Latino – Show - Dansuri Sud Americane, altele decat dans sportiv.
 • Dans de Caracter – tiganesc, arabesc, oriental, spaniol, etc.
 • Musical – jazz dance, can-can, teatru-dans, etc
 • Dans modern: – disco, electric- boggye, etc
 • Open fuzion : fuziune de mai multe stiluri de dans, sau coregrafii care nu se regasesc in nicio categorie descrisa.
 • Dans Sportiv : de grup/formatie = open style 
 • Fantezie coregrafica: coregrafia care sa evidentieze o anumita idee, o temă clară care să te poarte într-o călătorie ( poveste) care are un început şi un sfârşit. La acest stil de dans sunt necesare elemente de butaforie ( obiecte confectionate din carton, panza, material plastic, etc care servesc la realizarea decorului sau a dansului). Toate stilurile de dans sunt permise. La aceasta categorie sunt permise si variatii de varsta, ex: adulti si copii / categorie (open age).
 • Show Dance : Coregrafia trebuie sa reprezinte un show bazat pe creativitatea profesorului. Este permisa abordarea oricarui stil de dans sau o fuziune de mai multe dansuri.
 • MTV Comercial – toate coregrafiile inspirate din traditia MTV. Concurentii pot prezenta show-uri variate inspitare din videoclipuri populare ale cântăreților consacrati. Accentul este pus pe prezentare, stil, exprimare și performanță. Muzica si tema coregrafica trebuie sa corespunda varstei participantilor.
 • Productie coregrafica: Tot ce se petrece pe scena trebuie sa aiba ideea unui spectacol artistic, combinat cu efecte luminoase, sonore sau pirotehnice (fara a pune in pericol integritatea corporala a participantilor sau a publicului).
 • Performing Art: gimnastica ritmica, majorete, dans acrobatic, dans acrobatic la bara, sau dansuri specifice artei chinezesti, dansuri cu elemente de magie, etc.
 • Master Dance: Aceasta categorie este dedicată in special intstructorilor, coregrafilor, maestrilor dansului care pregatesc echipele participante. Este categoria la care ei insisi pot participa alaturi de echipa sau echipele pe care le pregatesc. Se poate aborda orice stil de dans.
 • Open Dance : aceată categorie include orice stil de dans care  nu se regaseste in cele descrise mai sus.

         3. Sectiunea  FREESTYLE– Dans Urban (streetdance, breackedance, hip – hop, freestyle, (bounce, snacke, funkyestyles ( ex; sleepy – style, popping,  waving,   tutting, air positing, krumpimg, tectonic, acrodance, downrock, uprock, toprock, rock, reggeton, L.A, etc), va fi premiata cu trofeu pentru sectiunea freestyle. 

              4. Sectiunea – Individual / Duo / Trio / Minigrup

 • La aceasta sectiune se va avea in vedere ca durata dansului sa nu depaseasca 2.00 – 2.15 minute.

PREMII :

 1. Trofeul pentru Seara 1 – Dans Traditional 
 2. Trofeul pentru Seara 2 – Dans Artistic si separat trofeul pentru Dans Clasic 
 3. Trofeul pentru Dans Urban – sectiune separată
 4. Trofeul pentru Seara 3 – pentru fiecare sectiune in parte : Solo/Duo/Trio/Minigrup
 5. Trofeul pentru ,, Cea mai frumoasa COREGRAFIE,,
 6. Trofeul pentru ,, Cele mai frumoase COSTUME,,
 7. Trofeul D,AOR Dance Balkan Trophy  - pentru Scoala de dans care va acumula cea mai mare medie din concurs pentru toate dansurile prezentate in seara 1 si 2.
 8. Trofeul  CASA DUCA pentru cea mai buna scoala de dans cazată in complexul turistic CASA DUCA. Se va desemna in functie de punctajul general obtinut la toate coregrafiile prezentate.
 9. Premiul Special Dans Art Romania Open  = excursie gratuită (transport gratuit cu autocarul)  pentru grupurile / formatiile castigatore ale Marelui Trofeu din Seara 1 si Seara 2 la unul dintre cele mai frumoase concursuri de dans internationale din Europa din 2023 (in anumite termene si conditii) stabilite de organizatori. Castigatorii au obligatia de a transmite Scrisoare de Intentie pentru intrarea in posesia premiului, in termen de 20 de zile calendaristice de la data Premierii.  Scrisorile de Intentie se transmit de catre castigatorii celor doua seri de concurs pe e-mailul  danceartopen@gmail.com.  Atentie: Dupa perioada limită nu se vor mai lua in considerare scrisorile de intentie indifernt de motivul intarzierii si premiul va fi reportat pentru o alta competitie. ( Detalii la sedinta tehnica.)
 10. Medalia concursului pentru fiecare participant
 11. Diplome cu locul ocupat  – pentru fiecare participanti de la grup. ansamblu, minigrup, solo, duo, trio.
 12. Premii Speciale:
 13. ,,Coronita de Diamante,, pentru MISS DANS ART ROMANIA OPEN
 14.  Premul Special al Juriului: In Memoriam ,,George Balaceanu ,,Trofeul Fidelitatii ,,  premiu oferit de organizatori pentru Scoala de Dans care are minim 3 participari consecutive in editiile anterioare ale concursului (anul 2020 este exclus din calcul) si Bursa de Merit in valoare de 1000 de lei acordata profesorului coregraf care conduce Scoala de Dans respectiva. Premiul va fi oferit in urma extrageii plicului din urna in care vor fi biletele cu numele tuturor celor care indeplinesc conditiile de la acestă premiere.
 15. Premiile NU vor fi acordate in lipsa ! Doar in situatii exceptionale se acceptă ca toate premiile obtinute de o echipa/formatie care nu poate fi prezenta la Premiere sa fie ridicate de coordonator.

PARTICIPANTI

- Sunt incurajate sa participe scolile DE DANS, liceele, palatele si cluburile copiilor din tara, asociatiile si fundatiile culturale si pentru tineret, cluburi sportive sau de dans, formatii si ansambluri de dansatori amatori sau semiprofesionisti din Romania si din strainatate.

- Pentru ca este un concurs cu caracter international fiecare echipa sau fiecare concurent se poate inscrie cu cate dansuri doreste. Va reamintim ca participantii de la sectiunea dans de caracter / din dansurile popoarelor vor evolua in prima seara de concurs.

CATEGORII DE VARSTA:

 1. BABY – 3 – 5 ani ( toti copiii care au intre 3 si 5 ani)
 2. KINDER : 5 – 7 ani ( toti copiii care au intre 5 si 7 ani)
 3. MINI : 7 – 9 ani ( toti copiii care au intre 7 si 9 ani)
 4. COPII : 10 – 12 ani ( toti copiii care au intre 10 si 12 ani)
 5. JUNIORI : 12 – 14 ani ( toti copiii care au intre 12 si 15 ani)
 6. SENIORI :15 – 18 ani ( toti participantii care au intre 15 si 18 ani)
 7. OPEN AGE – peste 18 ani fara limita de varsta, dar si echipe care au in componenta categorii diferite de varsta. La aceasta sectiune poate participa si profesorul/coregraful.

JURIZARE si NOTARE:

Juriul poate fi alcatuit din 3 pana la 5 membri, persoane calificate, cu experienta in domeniul coregrafic, muzical si organizatoric. Membrii juriului trebuie să fie respectaţi având în vedere competența lor și munca grea care necesită atenția sporită pe tot parcursul evenimentului. Nici un dansator şi nici oricare alt participant nu poate perturba membrul juriului în timpul jurizării. Orice observație sau lipsă de respect față de acestia va fi penalizată de către directorul festivalului care poate decide  descalificarea echipei/formatiei.

Notarea juriului se face cu note de la 4 la 10, tinandu-se cont de urmatoarele criterii:

 • tinuta scenica – ( se puncteaza costumul, machiajul, coafura)
 • impresia tehnica - (se puncteaza modul de executie al figurilor si complexitatea lor)
 • impresia artistica si coregrafica - (se puncteaza calitatea coregrafiei, originalitatea, corelarea dintre muzica si dans)
 • imaginea scenica (se puncteaza: modalitatea de utilizare a scenei, schimbul de formatii, imaginea de ansamblu,)
 • la sectiunea solo este exclus schimbul de formatii si imaginea de ansamblu din ultimul criteriu de jurizare .

CLASAMENT :

 • Pentru fiecare dans prezentat in competitie de o echipa/ formatie /concurent, membrii juriului vor acorda cate o nota pentru cele 3 sau 4 criterii de apreciere, de la 4 la 10. Notele obtinute de participant sau de echipă pentru un dans sunt adunate de la toti membrii juriului, iar suma lor reprezinta punctajul final pe dansul respectiv.

DEPUNCTARI :

 • Daca coregrafia nu este in concordanta cu stilul dansului
 • Depasirea timpului regulamentar in conformitate cu regulamentul
 • Daca costumatia este indecenta, inestetica sau nu este in concordanta cu dansul ales.
 • Daca machiajul si/sau coafura nu sunt adecvate
 • Daca figurile de dans sunt luate 100 % din videoclipuri si nu se incadreaza la sectiunea MTV Comercial
 • Daca nu exista schimbari de formatie sau daca nu este folosita scena in totalitate.
 • Executia incorecta sau partiala ( trunchiata) a figurilor de dans.
 • Nu sunt admise elemente de recuzita care sugereaza violenta sau vulgaritatea (de orice fel).
 • Desincronizarea grava a dansatorilor.

DESCALIFICARI :

 • Nu sunt acceptate melodii (indiferent de limba in care sunt interpretate)a caror versuri  au un limbaj vulgar, sau care indica/incita la acte de violenta fizica sau psihica.
 • Nu sunt admise figuri de dans vulgare sau care sugereaza violenta (de orice fel).
 • Este interzis consumul de bauturi alcoolice sau etnobotanice pe timpul festivalului iar participantul care va fi depistat risca sa descalifice intreaga echipa.
 • Limbajul abuziv, expresiile vulgare si violente sau care sugereaza violenta (de orice fel) sunt interzise în adresarea fata de orice participant, organizatori sau juriu si atrag descalificarea participantului sau a grupului / echipei din care face parte.
 • Lipsa coordonatorului/coregrafului/instructorului de la sedinta tehnica.

CONTESTATII:

- Contestatiile se pot depune la secretariatul Festivalului in termen de 24 de ore de la Seara Premierii pentru a putea fi solutionate in timp util. Pentru fiecare contestatie se percepe o taxa de 15 de lei pentru fiecare persoana componenta a echipei / formatiei, ansamblului sau de 20 de lei / pers / individual sau duo/trio.

CONDITII DE PARTICIPARE:

- O Scoala de Dans participanta cu Formatie/Grup de dansatori care se cazeaza in complexul Duca trebuie sa aibă  obligatoriu  in componenta minim 10 persoane, astfel profesorul/coordonatorul va avea gratuitate  la cazare.

 • Inscrierile pentru festival se fac pana la data de 1 august 2022 prin transmiterea FISELOR de inscriere , declaratilor GDPR si achitarea taxei de inscriere.
 • Depasirea termenului de inscriere atrage dupa sine pierderea posibilitati de participare.
 • Taxa de inscriere este de 100 de lei de participant / de dans / suită  si  se va putea achita de la orice banca,  in contul organizatorului  : Asociaita Judeteana Sportul Pentru Toti Buzau – Cod fiscal: 15268240  – LIBRA BANK  : RO13 BREL 1100 3702 6RO1 1001.   Sub forma de  / contributie inscriere festival. Abia in momentul achitarii taxei/contributiei veti fi considerati  inscrisi oficial in concurs.
 • Pentru categoriile solo/duo/trio / taxa de inscriere  este de 100 lei/participant / pentru fiecare evolutie.
 • Pot participa la aceasta sectiune din concurs doar dansatorii care sunt prezenti in concurs si la grup/formatie / ansamblu.
 • Participantii de la solo/duo/trio care se inscriu cu cel putin 2 evolutii in seara 3 au o gratuitate la grup/formatie.
 • Va reamintim ca MASA, CAZAREA si TRANSPORTUL sunt suportate de catre participanti.
 • Fisele/Tabele de inscriere se vor completa separat pentru fiecare echipa in parte. De exemplu daca un club sportiv sau o unitate scolara doreste sa participe cu doua echipe, trebuie sa completeze tabele separate pentru fiecare echipa. Fisele se vor transmite  pe e-mail pe adresa ajsptbz@gmail.com   si ( originalele vor fi aduse la sedinta tehnica ).
 • Participantii indiferent de varsta trebuie sa aiba obligatoriu asupra Adeverinta medicala de la medicul de familie sau de la medicul de medicina sportiva cu specificatia < clinic sanatos / apt pentru efort fizic >.care va fi predata organizatorilor la sedinta tehnica, sau  o declaratie pe proria raspundere pe care coordonatorul sa o solicite parintilor in care sa fie specificat faptul ca participantul este sanatos . 
 • Minorii trebuie sa fie insotiti de parinti sau de un coordonator de grup care raspunde direct de integritatea lor pe parcursul desfasurarii festivalului.

ADMINISTRATIVE:

 • Pentru participantii care vor solicita cazare si masa in complexul turistic CASA DUCA  este foarte important sa faca precizarea PENTRU FESTIVALUL DE DANS deoarece seria este destinată acestui proiect. 
 • Pretul de persoana pe care il regasiti pe site-ul ,,casa duca,, include 3 mese si cazarea. Rezervarea pentru cazare se face doar prin Casa Duca si este bine sa o faceti din timp deoarece riscati sa nu prindeti locuri la cazare, complexul fiind agreeat si de alte structuri sportive.

PRECIZARI TEHNICE:

 • Muzica este la alegere si trebuie sa reflecte corect stilul de dans pe care evoluati.
 • Fiecare echipa /formatie participanta va avea muzica stocata pe un stik cu care va veni la sedinta tehnica. Va rugam sa aveti un CD / STIK de rezerva la dvs deoarece ar putea fi intampinate probleme tehnice si nu dorim sa avem surprize neplacute.
 • Durata minima si maxima a dansului este:
 • intre : 1.30 – 2.00 – 2.10 min / pentru solo, duo, trio
 • intre: 2.00 – 3.00 min / pentru grup/formatii / categoriile mici de varsta ( 4 – 7 ani)
 • intre; 2.00 – 4.00 min / pentru celelalte categorii de varsta.
 • Fanteziile si Productiile coregrafice nu trebuie sa depaseasca 5  min.
 • Numai suitele populare pot avea o durata de pana la 7-8 min.
 • Coregrafiile trebuiesc adaptate obligatoriu abilităților și vârstei dansatorilor. 
 • Ordinea intrarii echipelor, formatiilor va fi stabilita de comun acord la sedinta tehnica,
 • Formatiile pot intra pe scena numai dupa ce sunt anuntate la microfon,
 • Nu sunt admise benzi magnetice sau casete audio, trakuri.
 • Muzica sa fie in format mp3 stocata pe stic sau CD scris cu viteza standard . Sunteti direct responsabili de calitatea muzicii si a suporturilor muzicale. Sticurile virusate nu sunt acceptate.
 • Nu raspundem de suporturi muzicale zgariate sau care nu pot fi citite.
 • Echipele / Formatiile/ Grupurile si Mini-grupurileau posibilitatea de a face in dimineata zilei de concurs o scurta repetitie generala pentru a se acomoda cu scena. Ordinea intrarii pentru acomodare va fi stabilita la sedinta tehnica. 

CONCURSUL DE INTERPRETARE CORALĂ

POT PARTICIPA :

 • mini-grupuri si grupuri vocale ( de la 3 la 8 persoane) pentru formatii si ansambluri vocale/ corale, ( de la 9 interpreti in sus). La acest festival nu exista sectiunea solo, duo. Concurentii pot alege melodii din folclorul romanesc, din folclorul international sau din repertoriul muzicii moderne : etno, pop, disco, etc.
 • Formaţii de amatori, coruri decopii/tineri din şcoli/licee, coruri săteşti, cete bărbăteşti, grupuri folclorice, coruri ale aşezămintelor culturale, coruri parohiale, coruri de amatori, etc.
 • Formatiile corale pot fi: feminine, barbatesti sau mixte, pe voci egele, fete / baieti, sau femei / barbati.
 • Nu exista limită de varstă. Inscrierea se va face in baza celor 3 categorii de mai jos in functie de preponderenta componentei pe care o are grupul, formatia, ansamblul.
  • Copii ( de la 6 la 13 ani)
  • Tineri ( de la 14 la 20 de ani)
  • Amatori ( open age )

OBIECTIVE:

 • Incurajarea acestei forme de educaţie prin muzică, de dezvoltare a imaginaţiei, a simţului estetic şi a bunului gust, de cunoaştere şi respectare a valorilor acestui gen muzical.
 • Revigorarea şi reconsiderarea mişcării corale din Romania;
 • Readucerea în atenție a cântecului românesc vechi în special ca exemplu de buna practica pentru copii și tineri din mediul rural;

REPERTORIUL DE CONCURS

 • Repertoriul va cuprinde doua creeatii corale, indiferent de caracter, cu sau fară acompaniament.

JURIZAREA :

 • Clasificarea se va face ţinându-se cont de repertoriul adecvat vârstei, intonaţie, simţul ritmic, calitatea interpretării şi prezenţa scenică.
 • Astfel, se urmărește:
 • piesa să corespundă particularităților de vârstă (melodie și text);
 • intonaţie, claritate timbrală, amplitudine vocală, dicție și emisie vocală;
 • costumație adecvată vârstei, concurentului și melodiei.

INSCRIEREA LA CONCURSUL DE INTERPRETARE CORALA  se va face pe baza unei Fise de Inscriere separate de inscrierea la concursul de dans. Taxa de inscriere este de 100 de lei de participant. si  se va putea achita de la orice banca,  in contul organizatorului  : Asociaita Judeteana Sportul Pentru Toti Buzau – Cod fiscal: 15268240  – LIBRA BANK  : RO13 BREL 1100 3702 6RO1 1001.   Sub forma de  / contributie inscriere festival. Abia in momentul achitarii taxei de inscriere /contributiei veti fi considerati  inscrisi oficial in concurs.

PREMIILE OFERITE :

 1. TROFEUL FESTIVALULUI 2022
 2. Cupe pentru locul 1,2,3
 3. Mentiuni
 4. Diplome

REGULI GENERALE :

 • La ședința tehnică se vor preda, fisele inscriere in original, declaratiile GDPR in original, se vor completa procesele verbale de premiere si se vor putea proba suporturile audio.
 • Profesorii sau instructorii nu au voie să pună semne,  să corecteze sau să intre pe suprafata de concurs pe perioada evoluției, decat daca participantii sunt mai mici de 10 ani, sau dacă regulamentul o impune.
 • Părinţii sau însoţitorii participanţilor,alţii decât Profesorii/Instructorii,nu au acces pe suprafata de concurs.
 • Este interzis a se folosi orice fel de materiale de recuzită care aduc deservicii altor participanți ca de exemplu: confetii, ulei, puf, pudră de talc etc ,sau orice efecte vizuale care folosesc foc sunt interzise.
 • Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele accidente survenite în timpul competiției. Această responsabilitate cade în sarcina fiecărui coordonator si/sau concurent.
 • Accesoriile sunt permise dacă sunt așezate rapid înaintea coregrafiei și imediat luate dupa terminarea coregrafiei și părăsirea scenei.
 • Profesorii, instructorii, insotitorii, spectatorii pot fi eliminaţi din spatiul de concurs pentru comportament necorespunzător aducând totodată excluderea din festival a participanţilor pe care ii sustin.
 • Orice persoană care provoacă daune locatiei sau unui participant își asumă întreaga responsabilitate morala si/sau financiară pentru reparații, înlocuire și/sau restituire sau daune morale.
 • Concursul poate fi oprit sau amanat în cazul producerii unui eveniment ce constituie forţă majoră (vreme nefavorabila dat fiind faptul ca acesta se desfasoara in aer liber, inundatie, cutremur,s.a) sau în cazul imposibilităţii organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a-l organiza. In acest sens organizatorii sunt degrevati de orice raspundere vis a vis de reurnarea taxelor de participare.
 • Inscrierea, participarea este o alegere a coordonatorului si a parintilor in cazul minorilor.

NOTA IMPORTANTA:

Organizatorii au dreptul de a face adaptari / modificari / prezentului regulament in functie de numarul de participanti, de conditiile meteorologice sau de alti factori care ar putea influenta regulamentul actual.

Prin înregistrarea/inscrierea la Concursul – Dans Art Romania Open / Balkan DANCE TROPHY -  toți participanții / parintii / coordonatorul echipei/profesor/instructor, in cazul minorilor sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor condițiilor impuse de organizatori prin prezentul Regulament oficial. Nerespectarea regulamenului poate atrage răspunderea personală şi exclusivă a coordonatorului, profesorului, instructorului, insotitorului sau direct a participanților.

Inscrierea si participarea la concurs constituie acordul parintelui, tutorelui si /sau al instructorului, participantului, ca numele câştigătorilor,  toate fotografiile si/sau filmarile realizate in cadrul competitiei să poată fi făcute publice şi utilizate gratuit în materiale audio, foto, şi video de catre organizatori.

Prin înregistrarea/inscrierea la  Concursul – Dans Art Romania Open /  DANCE TROPHY toți participanții / parintii / coordonatorul echipei/profesor/instructor, in cazul minorilor sunt de acord cu prelucrarea datelor personale ale participantilor in scopul inscrierii si participarii lor la concurs şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor condițiilor impuse de organizatori prin prezentul Regulament oficial.

Nerespectarea regulamenului poate atrage răspunderea personală şi exclusivă a coordonatorului, profesorului, instructorului, insotitorului sau a participanților.

FORMULAR DE INFORMARE ȘI CONSIMȚĂMÂNT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin prezenta vă aducem la cunoștință faptul ca toti cei care vor dori să se inscrie in competiiile sau la activitatile noastre vor completa documentatia aferentă, solicitand Anexa 1 ( fisa de inscriere ) si Declaratia, pe e-mail   ajsptbz@gmail.com .

Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Buzau respectă dreptul la protecția datelor cu caracter personal și consideră că deținerea și prelucrarea acestora trebuie efectuată conform legii 677/2001.  Prin acceptarea acestui regulament de catre participanti, sau după caz, parinti /tutorii legali , A.J.S.P.T Buzau isi rezervă dreptul de a prelucra si folosi datele personale ale participantilor, in conformitate cu prevederile GDPR si a legislatiei in vigoare, in calitate de organizator, prin intermediul regulamentelor activitatilor proprii din calendarul competitional, sau desfasurate ad-hoc, conform scopului si obiectivelor asociatiei.

Scopul prelucrării datelor personale: datele personale furnizate de dumneavoastră se vor utiliza în scopul inscrierii si al participării la concursul de dans ” Dans Art Open Romania ”, al premierii participantilor, al promovarii imaginii de grup sau individuale ale castigatorilor sau a participantilor in timpul competitiilor / festivalurilor/ activitatilor organizate.

*Categorii de date personale prelucrate: pentru înscrierea și participarea la concurs sunteți rugat să completați formularul de înscriere Anexa 1 si Declaratia pe care le veti primi la solicitare, pe e-mail, cu următoarele date: nume, prenume și vârsta concurentului/concurenților, adresa de e-mail și numărul de telefon si adresa postală a reprezentantului ce trimite formularul, categoria de vârstă și categoria de dans în care este inclus participantul sau participanții. În această categorie sunt incluse materialele foto/video de la eveniment, ce pot fi folosite pe site-ul web și pe pagina de facebook a organizatorului.

*Destinatarii datelor personale: informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi utilizate de reprezentanul legal al asociatiei pentru buna desfășurare a competiției (redactarea diplomelor și confirmarea categoriei de vârstă în care va fi încadrat participantul)

 • Relatii suplimentare la telefon: 0761671167 d-na Mihaela Balaceanu / director festival
 • Email: ajsptbz@gmail.com

Persoana de contact d-na Mihaela Balacenu 0761671167 – director festival.

Email: danceartopen@gmail.com

Nu uitati:

Important este sa participi si sa iti faci viata mai frumoasa prin dans,

nu sa castigi cu orice pret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>