Romanian GRANDE BAILA

Pentru prima data la noi in tara, Asociatia Multiculturala Dans Art Open din Romania impreuna cu Consiliul Local Bradu / Arges si Primaria comunei Bradu – localitate de referinta situata in Zona Metropolitana Pitesti lanseaza proiectul:

ROMANIA GRANDE BAILA !!!

3 zile dedicate DANSULUI si SPORTURILOR DE EXPRESIE

Ziua 1 : 28 aprilie 2018 – Cupa Nationala ,,REAL,, - Gimnastica Ritmica / obiecte – Gimnastica Acrobatica / AMATORI -( Mergi cu clic separat pe pagina cu Regulamentul competitiei).

Ziua 2 : 29 aprilie 2018- DAOR – Real Dance Competition - concurs de dans toate stilurile. ( Mergi cu clic separat pe pagina cu Regulamentul competitiei).

Ziua 3: 30 Aprilie si 1 Mai 2018 – Grande Baila – Romanian DANCE PARTY - Super petrecere in aer liber pentru toti iubitorii de dans din Romania !!! 

Regulament Grande Baila -Romanian DANCE PARTY ( seara 3 data limita pentru inscrieri 10 aprilie 2018):

Pentru prima data in Romania organizatorii lanseaza o SUUUUPER petrecere pentru TOTI iubitorii de dans din tara.
 
Programul din ziua 3 si/sau 4- cuprinde:
- Party Show – de la ora 19.00 – ora 21.00 (program special de dans cu muzica comerciala)
- Salsa Party – de la ora 21.00 – la 24.00 ( program special de dans cu  muzica latino pentru toti iubitorii de salsa, bachata, kizomba, cha cha cha,etc.)
-Traditional Party – de la ora 24.00 ( program special de dans cu muzica traditionala din toate zonele tarii).
Vor face un real show muzical: DJ ,,Speed,, si DJ ,,Raul,,
Programul s-ar putea modifica / prelungi in functie de numarul de participanti. 
 
Loc de desfasurare:
PITESTI – Baza Sportiva Bradu – super locatie metropolitana situata in comuna Bradu la 2 km distanta de Pitesti – intrare din autostrada sau rond zona Kaufland Pitesti . Locatia va fi special amenajata pentru acest eveniment prin deosebita implicare a Consiliului Local si al Primariei Bradu.
Daca ploua exista varinta Sala de Sport din Bradu
 
Participanti:
 • Dansatori din toata tara iubitori ai dansului indiferent de varsta, care se inscriu in nume propriu.
 • Cluburi de SALSA si de DANS / Ansambluri de dansatori din tara

Tinuta:

 • Tinuta este obligatorie DE DANS !!! in functie de programul pe care il agreeati:
  • Party Show – stil modern, civilizat si de bun gust
  • Salsa Party – tinuta specifica pentru salsa
  • Traditional Party – tinuta poate cuprinde costum national sau o ie/camasa cu motive nationale.
  • Nici un dansator nu este obligat sa paraseasca ringul de dans daca doreste sa participle la intreaga petrecere, indifferent de stilul agreeat.

Inscrieri:

 • Inscrierile se fac pana la data de 10 aprilie 2018 prin e-mail la adresa:

  romaniagrandebaila@gmail.com

 • Veti primi un formular de inscriere care va trebui completat si retransmis organizatorilor si in urma caruia veti primi o invitatie OFICIALA pe care va trebui sa o aveti la dvs.in ziua/seara 3 si sau 4.
 • Invitatia reprezinta ,,biletul de intrare,, !!! Cei care transmit e-mail dupa data de 10 aprilie nu vor beneficia de invitatie.
 • Taxa de inscriere pentru Grande Baila Party este de 30 de lei/ dansator daca faceti parte dintr-o scoala de Salsa / scoala de Dans sau Ansamblu folcloric / care participa cu minim 6 dansatori doar in seara 3 / 4.
 • Pentru perechi independente taxa este de 100 de lei /pereche.
 • Toti participantii inscrisi la Cupa Nationala Real /gimnastica si/sau la  DAOR Real Dance Competition au gratuitate pentru seara 3 !!! Vezi in regulamentul specific fiecarei competitii din seara 1 si
 • Taxa de participare  reprezinta fondul de premiere si se va putea achita de la orice banca, in contul titularului / organizatorului  :
 • Asociaita Multiculturala Dans Art Open –Cod fiscal: 34197420  – Banca Transilvania : RO60 BTRL RONC RT03 4795 6201.   Sub forma de contributie participare seara 3.

Organizatorice:

 • Masa si cazarea vor fi suportate de catre participanti.
 • Pentru cazare si masa (in conditii foarte bune si preturi rezonabile) va rugam sa contactati direct partenerii nostrii reprezentati oficial de domnul: Ciobanu Madalin nr de telefon : 0768 777 246 care va va ajuta sa faceti rezervarile dorite in functie de buget si preferinte.

Premii:

 • Pe parcursul evenimentului din seara 3 si/sau 4, organizatorii va asteapta cu TOMBOLA = 10 PREMII SPECIALE pentru 5 cupluri/ perechi dansatori cu varste de peste 18 ani. Premiile constau intr-o mini-vacanta cu 4 nopti all inclusive in Sunny Beach / Nessebar / Bulgaria in intervalul ( 17 – 21 iunie 2018) in camere duble, hotel de 4 stele. Transportul intra in atributia castigatorilor.
 • TROFEUL DAOR GRANDE BAILA 2018  pentru scoala de salsa /dans / care participa la Grande Baila Party cu cel putin 14 dansatori si pentru coregraf/instructor o mini-vacanta de doua persoane in acelasi loc si aceleasi conditii prezentate mai sus.
 • TROFEUL – MIC – DAOR GRANDE BAILA 2018 - pentru cea mai frumoasa costumatie de dans

 

VA ASTEPTAM 

sa petrecem intr-un mod inedit  mini – vacanta de 1 MAI !!!

Pentru ziua 1 de concurs si pentru ziua 2 de concurs va rugam sa accesati separat paginile cu regulamentele pentru Cupa Real si DAOR Real Dance Competition.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>