Premiile D’AOR

Premiile D’AOR – Grand Prix = cele mai importante premii pentru iubitorii dansului din Romania! 

D’AOR – Grand Prix - Este un eveniment anual pentru amatorii de dans din Romania, eveniment cultural artistic si este organizat de catre Asociatia Multiculturala Dans Art Open.

D’AOR este cuvantul care defineste elita amatorilor de dans din Romania indiferent de genul practicat:

Premiul D’AOR – ,,Balerina de Aur,, – Romania – pentru solo dans clasic si / sau dans contemporan de la fiecare categorie de varsta din concurs. 

Premiul D’AOR – ,,Regina Muzical,, – Romania – pentru dans de cabaret / sectiunea solo. 

Premiul D’AOR  -,,Regina Orientului,,- Romania – pentru dans oriental sau indian / sectiunea solo.

Premiul D’AOR  -,,Regina MTV – Comercial,,- Romania – pentru dans inspirat din coregrafiile MTV / sectiunea solo. 

Premiul D’AOR – ,,Dansatorul de Argint,, – Romania – pentru dans clasic, dans modern, MTV – comercial, jazz dance, muzicall, productie coregrafica, cabaret/muzical, performing art (contorsionism, gimnastica ritmica) fantezie coregrafica sau dans tematic, dans de caracter (etno stilizat, oriental, latino ) dansuri de salon si dans popular pentru sectiunile: duo, trio, minigrup ( 4-8) si grup ( peste 8). Detalii in regulament.

PREMIUL D’AOR – Grand Prix – GOLD – se adreseaza concurentilor de la solo care se inscriu la cel putin doua discipline/stiluri distincte si vor obtine media cea mai mare din concurs. Premiul reprezinta calificarea si sustinerea financiara a castigatorului la VIBE – Austria. Premiul – este oferit de Asociatia Multiculturala Dans Art Open din Romania.

PREMIUL D’AOR – Grand Prix – SILVER = se adreseaza concurentilor de la solo care se inscriu la cel putin doua discipline/stiluri distincte si vor obtine locul 2 si 3 (dupa media cea mai mare din concurs). Asociatia Multiculturala Dans Art Open asigura sustinerea financiara pentru participarea la  Festivalul International Nessebar – Bulgaria.

PREMIUL D’AOR – Grand Prix – GOLD – FORMATII sau MINIGRUP-uri/GRUPURI= Tabara gratuita la COSTINESTI pentru mini-grupuri sau formatii (cu cea mai mare nota/medie din clasamentul general final ) pentru perioada Festivalului International DANS ART ROMANIA OPEN – BALKAN DANCE TROPHY. Detalii legate de aceasta competitie gasiti pe site la rubrica Evenimente Nationale.

ATENTIE:       In functie de clasamentul final  pe sectiuni se vor putea califica la Festivalurile Internationale  oricare dintre participantii de la duo, trio, minigrup si grup, indiferent de sectiunile din concurs, daca au nota / media finala mai mare de 9,5, insa cheltuielile legate de transport, cazare, masa si participare vor fi suportate integral de acestia! 

ALTE PREMII D’AOR :

 Premiul D’AOR .. MAJORETA DE AUR,, disputat anual in cadrul Festivalului – Concurs pentru amatori < Trofeul Balcanic ‘Femi Sport’ >  de la Buzau .   Detalii legate de aceasta competitie gasiti pe site la rubrica Evenimente Nationale.

Premiul D’AOR ..GIMNASTA DE CRISTAL ,,disputat anual in cadrul Festivalului – Concurs pentru amatori < Trofeul Balcanic ‘Femi Sport’ >  de la Buzau .  

Premiul D’AOR ..COREGRAFUL ANULUI,, - pentru coregraful a carui coregrafie a obtinut nota cea mai mare din intraga competitie.

Premiul D’AOR ..Scoala de Dans a  ANULUI,, - pentru scoala de dans cu cele mai bune coregrafii din concurs in functie de media generala finala obtinuta.

Va informam ca oricare dintre aceste premii D’AOR - sunt (marca inregistrata in Romania) si vor propulsa participantul si coregraful deopotriva pe prima treapta a elitei coregrafilor si dansatorilor amatori din Romania unde vor ramane timp de un an pana la urmatorul concurs.   Anual instructorii, coregrafii si dansatorii , sau scolile de dans care castiga acest titlu, pe langa prestigioasele premii, vor putea fi promovati pe site gratuit la rubricile atasate special, cu conditia sa primim de la fiecare dintre castigatori (foto, adrese de contact, detalii despre scoala de dans sau trupa de dans la care activeaza).

Comments are closed.