Festivalul Balcanic Trofeul D’AOR

TROFEUL – BALCANIC – FEMI-SPORT 2017  

este un Festival – Concurs de majorete, gimnastica ritmica si gimnastica aerobica pentru amatori, cu caracter Balcanic,  inclus in 

Calendarul Federatiei Romane Sportul Pentru Toti.

Perioada de desfasurare este  28 octombrie – 29 octombrie 2017

Locul de desfasurare: Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi’ –  Buzau

Calificari

Toate echipele de majorete care vor obtine note/medii de peste 9.00 sunt calificate la Campionatul European /  2018. 

Premii oferite de parteneri:

Trofeul “Majoreta D’AOR  “ este oferit de Asociatia Multiculturala Dans Art Open din Romania echipei care obtine cea mai mare nota din concurs in urma clasamentului final la sectiunea majorete.

Premii oferite de organizatori:

Trofeul Balcanic Femi Sport 2017 pentru cea mai buna echipa din concurs care participa la minim doua discipline in concurs respectiv: majorete show si majorete baton sau gimnastica ritmica si gimnastica aerobica, sau gimnastica ritmica show si gimnastica ritmica cu obiecte.

Echipa cu nota cea mai mare din concurs, indiferent de disciplina,  va primi ca premiu o excursie GRATUITA la Festivalul International din Bulgaria din 2018. 

Castigatorii acestui peremiu au obligatia ca in termen de 30 de zile de la terminarea competitiei sa anunte  organizatorii ( prin adresa oficiala transmisa pe e-mail) daca doresc sau nu doresc sa beneficieze de acest premiu. Ulterior acestei perioade premiul nu va mai fi acordat si va fi reportat catre o alta activitate AJSPT Buzau.

Toate echipele participante, in functie de locul obtinut vor primi: cupe/trofee si diplome.

Detalii despre regulament, inscriere, participare si program doar prin e-mail: ajsptbz@gmail.com 

Comments are closed.