Romanian 2 Dance Championship – Buzau – Romania

Romanian 2Dance Amateurs Championship 

Perioada de desfasurare – 4 iunie 2022 – participare fizică

Sala Sporturilor Romeo Iamandi Buzau 

 

Este un concurs cu caracter international care se regăseste in Calendarul Activitatilor  Ministerului Sportului deoarece este organizat de Directia Judeteana Pentru Sport prin Asociatia Județeană Sporul Pentru Toți Buzău (nu de o persoană fizică, cum sunt realizate multe alte competiții de acest gen) PREMIILE reprezintă un palmares pentru sportivii amatori, iar  DIPLOMELE sunt recunoscute la nivel național.

 

Am tinut sa facem aceste precizari deoarece majoritatea coordonatorilor care isi inscriu copiii la acest gen de activitati si platesc taxe de participare foarte mari nu stiu că acestea NU se justifică deoarece o mare parte din competitiile organizate NU SUNT  SUB EGIDA NICI UNUI FOR SUPERIOR, si astfel Premiile nu au valoare DE PALMARES si că DIPLOMELE obtinute nu sunt recunoscute la nivel national, deci practic sunt nule.

Originalitatea competitiei =  Elementul de noutate al concursului este că oricare participant sau echipa participantă, indiferent de componența sa trebuie să se prezinte obligatoriu cu două dansuri in concurs indiferent de disciplina aleasă. Doar gradinitele se pot inscrie la faza Nationala cu un singur dans.

Termenul limită pentru transmiterea fiselor de inscriere si plata taxei de inscriere este 15 mai 2022. 

REGULAMENT  2022

Competitia se va desfasura astfel :

 1. Concurs aprobat MEN, in calendarul judetean cu participare natională ,, Cupa Miscare Sport si Frumusete,,   profesor coordonator Cristina Bundă, organizat in parteneriat cu AJSPT Buzau, La acest nivel nu sunt acceptate solo/duo/trio.
 2. Nivel National  si Balcanic inclus in calendarul național al MTS 

National / Balcanic

Concursul este destinat tuturor dansatorilor amatori care fac parte din ansambluri folclorice, şcoli de dans sau după caz, cluburi de dans, scoli de balet private si/sau de stat, unitati de invatamant (gradinite,scoli, licee), palate si cluburi ale copiilor, centre culturale si de tineret, trupe de dans din Romania si din strainatate.  

1. Cupa Nationala ,,Romanian 2 Dance Championship,,

Premii =  Diplome, Cupe / Medalii/ Trofee /  Premii Speciale – Premiile vor fi acordate pe sectiuni de dans si categorii de varsta.

TROFEUL ,,Romanian 2 Dance Championship,, pentru solo /duo/trio/minigrup/grup/formatii

MEDALIA concursului pentru fiecare participant

DIPLOME si MEDALIE pentru fiecare echipă si participant la solo / duo / trio cu LOCUL obtinut.

 • Pentru echipele participante vor fi acordate locurile I, II, III, mentiuni, premii speciale, in functie de discipline si de clasament.
 • Pentru fiecare SECTIUNE (respectiv: Axa TRADITIONAL, Axa URBAN, Axa CLASIC, Axa ARTISTIC,  Axa  DANS CARACTER, Axa  SHOW-DANCE si Axa PERFORMING si altele) va fi desemnată cate o echipă Campioana pe sectiune - cea care intruneste cel mai mare punctaj pe sectiunea respectiva, indiferent de grupa de varsta a echipei.
  • Campioana pe SECTIUNEA TRADITIONALA 
  • Campioana pe SECTIUNEA ARTISTIC STYLE ( oricare din dansurile:jazz, dans modern, lyrical,muzicall,disco,etc)
  • Campioana pe SECTIUNEA URBAN 
  • Campioana pe SECTIUNEA CLASIC
  • Campioana pe SECTIUNEA DANS DE CARACTER
  • Campioana pe SECTIUNEA PERFORMING ART
  • Campioana pe SECTIUNEA SHOW-DANCE ( open, tematic, latino-show)
  • Campioana pe SECTIUNEA DANS CONTEMPORAN
  • Campioana pe SECTIUNEA MUZICAL 

Echipa cu punctajul cel mai mare al cele doua dansuri din concurs va fi desemnată:

 • CAMPIOANA NATIONALA - la amatori a anului - va beneficia de Cupa NATIONALA ,, Romanin 2 DANCE Chamionship,, 
 • CAMPIOANA BALCANICA – la amatori a anului- posesoare a Cupa BALKANICA ,, Romanin 2 DANCE Chamionship,, se acorda oricărei echipe din tară sau din strainatate cu cel mai mare punctaj din concurs la cele doua dansuri prezentate,in functie de clasamentul final general, indiferent de grupa de varsta .

Contributia / Taxa de inscriere  este de:

- Pentru participarea la nivel Judetean / Regional = 25 de lei de dansator / component al echipei participant.

- Pentru participarea la nivel National / Balcanic = 70 de lei dansator/ component al echipei – pentru cele două evolutii obligatorii din concursul national / international. Daca participantul opteaza de la inceput pentru participarea in cadrul celor 3 nivele , respectiv regional, national, balcanic.

- 100 lei dansator / solo/duo /trio / cvartet – pentru cele două evolutii obligatorii din concursul national / international, conform regulament.

Taxa de inscriere trebuie achitata pana la 15 mai 2022 prin bancă.  Titular : Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Buzau,CUI : 15268240, Libra Bank-sucursala Buzau, CONT : RO13 BREL 1100 3702 6RO1 1001 si va asigura organizarea si fondul de premiere. Numai după achitarea contributiei pentru de concurs veți fi înscriși oficial și introduși în lista de start.

 • Pentru echipele din Buzau taxa de inscriere se poate achita la sediul Asociatiei si se va elibera chitanta. ( detalii la tel 0761671167- dna Mihaela Balaceanu)

Nota importanta:

 • Daca echipele castigatoare ale premiilor speciale nu isi vor exprima in maxim 30 de zile calendaristice de la premiere, in scris prin e-mail, disponibilitatea de a intra in posesia premiului obtinut, acesta se va reporta.
 • Daca printre castigatorii premiilor speciale (excursia gratuita) vor fi doua echipe la egalitate de puncte ambele vor fi desemnate castigatoare.
 • Participantilor care vin de departe si doresc sa ramana peste noapte, le indicam cazare la Hotel Sport, care este situat alaturi de Sala Sporturilor, sau la Hostelul Liceului Sportiv Iolanda Blaci Buzau. Atentie ! Rezervarile trebuie sa fie facute cu cel putin două luni inainte deoarece exista si alte competitii care au loc in perioada respectivă.
 • Daca din motive independente de organizator /coordonator /coregraf / instructor echipa nu mai poate participa la competitie, contributia de inscriere nu va putea fi restituita dar, va putea fi reportata catre un alt concurs organizat de AJSPT Buzau  (coordonatorul trebuie sa transmita cerere scrisa in acest sens).

Inscrierea in concurs

 • Inscrierea sa va face pana pe data de 15 mai 2022 ,, Romanian 2 Dance Championship,, conform fiselor de inscriere pe care le vom transmite prin e-mail la cerere.
 • Fisele/Tabele se vor completa separat pentru fiecare echipa in parte si vor fi transmise prin e-mail.
 • De exemplu daca un club sportiv sau o unitate scolara doreste sa participe cu doua echipe, trebuie sa completeze tabele separate pentru fiecare echipa.
 • Fisele se vor transmite online scanate sau foto pe e-mail ajsptbz@gmail.com
 • originalele vor fi aduse la sedinta tehnica in ziua concursului. 
 • Participantii indiferent de varsta trebuie sa aiba obligatoriu asupra lor Adeverinta medicala de la medicul de familie, sau de la medical unitatii scolare, sau de la medicul de medicina sportiva cu specificatia < clinic sanatos / apt pentru efort fizic >. Adeverinta sau tabelul vor fi predate organizatorilor la sedinta tehnica. Exista posibilitatea ca parintii să faca o declaratie pe proprie raspundere in acest sens ( fiecare pentru copilul lui). 
 • Minorii trebuie sa fie insotiti de parinti sau de un coordonator de grup care raspunde direct de siguranta si integritatea lor pe parcursul desfasurarii competitiei. 

Grupe de Varsta din concurs:

 • Baby = 3 – 5 ani 
 • Kinder = 5 – 7 ani
 • Mini  = 8 – 10 ani
 • Copii = 11 – 13 ani
 • Juniori = 14 – 18 ani
 • Seniori =peste 18 ani fara limita de varsta. La ceasta grupa de varsta poate participa si antrenorul, coregraful,instructorul echipei.

Componenta echipelor din concurs:

 • Concursul se adreseaza pentru solo/ duo / trio/ minigrup / grupurilor / formatiilor
 • mini-grup = de la 4 la 6 pers pe scena
 • grup = de la 7 la 10 pers pe scena
 • formatie = de la 11 persoane pe scena fara limita de participanti

Sectiunile competitiei: fiecare echipă poate alege oricare două dansuri din următoarele discipline:

AXA TRADITIONAL  — doua discipline la alegere:

 1. Danspopular traditional - reprezinta  dansuri sau suite populare din diferite zone ale tarii la care participantii trebuie sa coreleze originalitatea pasilor de dans cu muzica si costumele specifice zonei sau a minoritatilor pe care le reprezinta. Pot fi dansuri populare de fete, de baieti, mixte.
 2. Dans popular stilizat – este dedicata dansurilor de inspiratie folclorica la care se pastreaza in mare parte pasii traditionali, dar muzica si /sau costumele pot avea influente moderniste si/sau care transfigureaza intr-o maniera proprie, in functie de creativitatea coregrafului, elementele specifice dansurilor traditionale, prin tehnici mixte (etno-pop, etno-jazz, etc). Pot fi dansuri de fete, de baieti, mixte.

 AXA URBAN  trei discipline la alegere: 

pot fi dansuri de fete, de baieti, mixte. Prezentarea va fi evaluată indiferent de sex, pe baza diversității, variației și tehnicii executiei precum și de omogenitatea diferitelor stiluri și tehnici individuale. Nu exista battle si nu sunt permise figuri vulgare cu conotatie sexuala sau care induc ideea de violenta. Dasul trebuie adaptat in functie de grupa de varsta a participantilor

 1. Hip-Hop / BreakDance– (new style si /sau old style – diferit de ceea ce se practica in ziua de azi, dar inca agreeat de unii coregafi cu state vechi din tara care stiu ca stilul vechi are miscari de picioare mult mai complicate decat new style).
 2. Dance Hall– coregrafii realizate dupa stilul Jamaican
 3. Freestyle Show -(open toate stilurile intr-unul singur)– În coregrafia dansului trebuie să fie prezente mai multe stiluri din cele recunoscute (R&B dance, rap dance, reggaeton, hip-hop, robot dance, popping, looking, lyrical, etc ) de asemenea, (muzica, expresia, și îmbrăcămintea) trebuie sa fie corelate cu stilul ales. Sunt permise elemente acrobatice, dar nu trebuie să domine Acro Dance!

AXA CLASIC   – trei  discipline la alegere:

 1. Dans Clasic– se poate participa cu variatii din repertoriul universal sau cu creeatii proprii. Utilzarea pantofilor de balet pointes este permisa doar participantilor cu varsta minima de 12 ani, intr-o sub-categorie speciala.
 2. Fantezie clasica–reprezinta scurta transpunere in scena a unui fragment dintr-un balet sau basm , sau se bazeaza doar pe creativitatea profesorului si trebuie sa contina neaparat elemente din dansul clasic sau din dansul contemporan.
 3. Dans de Caracter/classic– reprezinta orice pas de dans preluat din cultura unui popor: dans popular romanesc, mazurcă, polcă, tarrantella, etc. si la care se foloseste o coregrafie cu tehnica si costume specifice dansului classic ( balet).

AXA ARTISTIC  STYLE – patru discipline la alegere:

 1. Dans de Broadway- cabaret, music-hall, jazz, teatru dans, toate stilurile prezente odinioara in teatrele de revista si muzicale.
 2. Fantezie coregrafica /Dans Tematic- dansuri care trebuie sa evidentieze ideea coregrafica (să aibă o temă clară si să te poarte într-o călătorie (poveste) care are un început şi un sfârşit). Tot ce se perece pe scena trebuie sa aiba idea unui spectacol. La acest stil de dans sunt necesare elemente de recuzita care nu trebuie sa puna in pericol participantul sau publicul.
 3. Ballroom sau dans de societate– Trebuiesc abordate tehnicile de dans de cuplu, daca formatiile sunt mixte, sau coregrafie la alegere, daca echipele sunt alcatuite doar din fete (pasi de ballroom classic: vals, tango, polka, bosto, etc), prezentate creativ, într-o manieră originala, elevata, exprimand sentimentul social si festiv de bal, care este absolut necesar in prezentarea coregrafiei. A nu se confunda cu dansul sportiv !
 4. Open fuzion= fuziune de mai multe dansuri

AXA SHOW -DANCE – cu trei discipline la alegere

1.Show-dance (open) – dansuri latino-americane sau utilizarea in coregrafie a elementelor cu caracter acrobatic, a obiectelor scenografice sau a altor elemente care favorizeaza conturarea unor idei, stari, etc, dar care au propria originalitate si care nu acapareaza coregrafia ca fanteziile coregrafice.

2.Salsa show - un stil de dans care s-a format prin imbinarea stilului latino cu cel afro-caraibian. Coregrafiile pot face parte din ( salsa cubana, salsa columbiana si salsa puertoricana). Dansul are in componenta figuri pe linie sau cerc, jocuri ale picioarelor, piruete, elemente acrobatice cat si miscari imprumutate din alte dansuri (flamenco, jazz, hip-hop, etc.

3. Sport – Dance – show- adresat amatorilor de dans sportiv sectiunea formatii care pot aborda orice stil de dans.

AXA  NEW STYLE – cu trei discipline la alegere:

 1. MTV Comercial– toate coregrafiile inspirate din traditia MTV. Concurentii pot prezenta show-uri variate inspitare din videoclipuri populare ale cântăreților consacrati. Accentul este pus pe prezentare, stil, exprimare și performanță. Muzica si tema coregrafica trebuie sa corespunda varstei participantilor.
 2. Dans contemporan- contemporary, lyrical, contemporary-jazz, fantezie, etc).
 3. Dans Modern-(disco,electric boggye,funky,etc).Muzica trebuie sa corespunda stilului.

AXA CARACTER – toate dansurile care fac parte din paleta dansurilor internationale, dar nu sunt dansuri populare 100%.

 1. Dans de Caracter–inspirat din dasusurile popoarelor – bollywood, rusesc, indian, italian, tatarasc, turcesc,irlandez, japonez, etc

AXA PERFORMING ART  –  doua discipline la alerege.

1. Majorete (open) – toate stilurile baton, pompon, fanfara, drill, etc,

2. Acro Dance (Open) = gimnastica ritmica, contorsionism, – La aceasta sectiune acrobatiile sunt obligatorii și trebuie să fie completate cu elementele de dans). Alaturi de elementele de dificultate, creativitatea si originalitatea coregrafului cat si mișcările, efectele, folosirea spațiului scenic de către dansatori sunt elemente importante la aceasta sectiune.

Programul orientativ al zilei de concurs. Aceasta nu se aplica in cazul concursului online.

 • ora 10.00 – 11.00 – sedinta tehnica 
 • ora 11.00 – Concurs de Dans ,,Romanian 2 Dance Championship,, cu character national/ international
 • In timpul concursului vor fi si premieri preliminarii (pe sectiuni)
 • ora 19.00 – Discoteca Festivalului
 • ora 20.00 de  Festivitatea de premiere pe axe si acordarea marelui premiu– Ne rezervam dreptul de a adapta/modifica programul competitional in functie de situatia evolutiei pandemiei de Covid 19, numarul de participanti, prin urmare reperele orare sunt orientative.

Timp de evolutie admis:

 • Pentru toti participantii cu varste de pana la 8 ani = timpul pentru o evolutie este intre 1.30 si 2.30 minute indiferent de genul de dans ales.
 • Pentru participantii de la sectiunea URBAN – timpul maxim pentru o evolutie este de 3.30 / 4 minute.
 • Pentru participantii cu varste de peste 8 ani o evolutie trebuie sa se incadreze intre 2.00 si 4.00 iar daca este suita populara sau fantezie coregrafica pana la maxim 5-7 minute.

Jurizare / Notare / Clasament:

Juriul este alcatuit din 3 pana la 5 membri, persoane calificate, cu experienta in domeniul gimnastica, dans, coregrafie si organizare competitii de dans.

 • Membrii juriului trebuie să fie respectaţi având în vedere competența lor și munca grea care necesită atenția sporită pe tot parcursul evenimentului. Nici un dansator şi nici oricare alt participant/insotitor nu poate perturba membrul juriului în timpul jurizării. Orice observație sau lipsă de respect față de acestia va fi penalizată de către directorul festivalului sau presedintele juriului, care poate decide descalificarea echipei.

Notarea juriului se face cu note de la 4 la 10, tinand cont de urmatoarele criterii:

 • tinuta scenica– ( se puncteaza costumul, machiajul, coafura- toate luate in ansamblu)
 • impresia tehnica- (se puncteaza modul de folosire a scenei /spatiului de executie al figurilor si complexitatea lor)
 • impresia artistica si coregrafica -(se puncteaza calitatea coregrafiei, originalitatea, corelarea dintre muzica, dans, costume,)
 • imaginea scenica(se puncteaza imaginea de ansamblu, modalitatea de utilizare a scenei, schimbul de formatii, elementele surpriza)
 • Punctaj minim pe dans= 4( criterii) x 4 (nota obtinuta )x 3(jurati) = 48 puncte ( pe dans)
 • Punctaj minim concurs = 48 x 2 (doua dansuri) = 96 puncte
 • Punctaj maxim pe dans = 4(criterii) x10(nota obtinuta) x 3 (jurati)= 120 puncte(pe dans)
 • Punctaj maxim concurs = 120 pe dans x 2(doua dansuri) = 240 puncte
 • Jurizarea se va face pentru fiecare zi de concurs si clasamentul va fi prezentat in ziua urmatoare  

Clasament :

 • Pentru fiecare dans prezentat in competitie de o echipa, membrii juriului vor acorda cate o nota pentru cele 4 criterii de apreciere: costume,tehnic, artistic , de la 4 la 10. Notele obtinute de echipa pentru un dans sunt adunate de la toti membrii juriului, iar suma lor reprezinta punctajul final pe dansul respectiv.

Punctajul obtinut de echipe va defini la finalul competitiei castigatorii:

 • Clasamentul pe discipline indiferent de grupa da varsta (adica locurile 1,2,3,mentiuni pentru dans popular, etno, dans clasic, modern, contemporan, show-dance, dans de caracter, freestyle, performing art, etc,
 • Prima clasata a sectiunii (echipa cu cel mai mare punctaj din clasamentul pe sectiuni, respectiv pentru (ex: AXA TRADITIONAL,AXA URBAN, SHOW…etc.) va desemna Campioana Sectiunii
 • Punctajul cel mai mare obtinut de o echipa in concurs pentru cele doua dansuri prezentate va stabili in ordine descrescatore  Campioana Balcanica la amatori  si Campioana Natională la amatori.

Precizari Tehnice:

 • Muzica este la alegere.
 • Este recomandat ca muzica sa fie in format mp3, stocată pe  stik in format audio (mp3) in foldere separate pentru fiecare echipa de dansatori. Sunteti direct responsabili de calitatea muzicii si a suporturilor muzicale. Sticurile virusate nu sunt acceptate. 
 • Este bine sa aveti si suporturi muzicale de rezerva pentru ca orice problema tehnica . 
 • Ordinea intrarii in concurs va fi stabilita in desfasurator sau de comun acord la sedinta tehnica, de catre organizatori, in asa fel ca participantii sa aiba timpul necesar pentru a schimba costumele. 
 • In timpul concursului, prezenta concurentilor la start este obligatorie cu maxim 2 momente inaintea intrarii pe suprafata de concurs. 
 • Participantii pot intra pe suprafata de concurs numai dupa ce sunt anuntati la microfon. 
 • Ordinea de start si desfasurare a concursului va fi transmisa de organizatori pe e-mail in timp util pentru a se putea face, acolo unde este cazul, corectura/modificarea necesara. 
 • Este obligatorie, pentru toate persoanele care vor avea acces in institutie, respectarea normelor de disciplina competitionala, si eventual sanitara, in functie de regulile impuse de Covid 19, cu un comportament civilizat, care sa nu aduca prejudicii fizice sau morale niciunui participant la acest eveniment. 

Depunctarea echipei:                                 

 • Daca coregrafia nu este in concordanta cu stilul dansului
 • Depasirea timpului regulamentar in conformitate cu regulamentul
 • Daca costumatia este indecenta, inestetica sau nu este in concordanta cu dansul ales.
 • Daca machiajul si/sau coafura nu sunt adecvate
 • Daca figurile de dans sunt luate 100 % din videoclipuri si nu se incadreaza la sectiunea MTV
 • Daca nu exista schimbari de formatie.
 • Executia incorecta sau partiala (trunchiata) a figurilor de dans.
 • Elemente de recuzita care sugereaza violenta sau vulgaritatea (de orice fel).
 • Desincronizarea grava sau repetata a dansatorilor.

Descalificarea Echipei :

 • Nu sunt admise figuri de dans vulgare sau care sugereaza violenta (de orice fel).
 • Este interzis consumul de bauturi alcoolice sau etnobotanice pe timpul festivalului iar participantul care va fi depistat risca sa descalifice intreaga echipa.
 • Limbajul abuziv este interzis în adresarea fata de orice participant, organizatori sau juriu si atrage descalificarea participantului sau a echipei din care face parte.
 • Lipsa coordonatorului/coregrafului/instructorului de la sedinta tehnica.
 • Coregrafiile trebuiesc adaptate obligatoriu abilităților și vârstei dansatorilor.

REGULI GENERALE :

 • La ședința tehnică se vor preda, fisele inscriere in original, se vor completa procesele verbale de premiere si se vor putea proba suporturile audio. Aceasta nu se aplica in cazul concursului online.
 • Profesorii sau instructorii nu au voie să pună semne, să dea semnale dansatorilor, să corecteze sau să intre pe suprafata de concurs pe perioada evoluției, decat daca participantii sunt mai mici de 8 ani, sau coregrafia o impune. Aceasta nu se aplica in cazul concursului online.
 • Părinţii sau însoţitorii participanţilor,alţii decât Profesorii/Instructorii,nu au acces pe suprafata de concurs.
 • Este interzis a se folosi orice fel de materiale de recuzită care aduc deservicii altor participanți ca de exemplu: confetii, vopsea, puf, pudră de talc etc ,sau orice efecte vizuale care folosesc foc sunt interzise. Aceasta nu se aplica in cazul concursului online.
 • Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele accidente survenite în timpul competiției. Această responsabilitate cade în sarcina fiecărui coordonator si/sau concurent . Aceasta nu se aplica in cazul concursului online.
 • Accesoriile sunt permise dacă sunt așezate rapid înaintea coregrafiei și imediat luate dupa terminarea coregrafiei și părăsirea scenei fara a genera o pauza mai lunga de 30 de secunde. Aceasta nu se aplica in cazul concursului online.
 • Profesorii, instructorii, insotitorii, spectatorii pot fi scosi din sală pentru comportament necorespunzător aducând totodată excluderea din festival a participanţilor/echipei pe care o sustin. Aceasta nu se aplica in cazul concursului online.
 • Orice persoană care provoacă daune de orice fel locatiei sau unui participant își asumă întreaga responsabilitate morala si/sau financiară pentru reparații, înlocuire și/sau restituire.
 • Concursul poate fi oprit sau amanat în cazul producerii unui eveniment ce constituie forţă majoră (inundatie,cutremur,s.a) inclusiv în cazul imposibilităţii organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a-l organiza.

NOTA IMPORTANTA:

Prin înregistrarea/inscrierea la Concursul Romanian 2Dance Championship  toți participanții in cazul celor peste 18 ani/ parintii / coordonatorul echipei/profesor/instructor, in cazul minorilor sunt de acord cu prelucrarea datelor personale ale participantilor in scopul inscrierii si participarii lor la concurs şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor condițiilor impuse de organizatori prin prezentul Regulament oficial.

Nerespectarea regulamenului poate atrage răspunderea personală şi exclusivă a coordonatorului, profesorului, instructorului, insotitorului sau a participanților.

Inscrierea si participarea la concurs constituie acordul parintelui, tutorelui si /sau al instructorului, participantului, ca numele câştigătorilor,  toate fotografiile si/sau filmarile realizate in cadrul competitiei (de catre organizatori) să poată fi făcute publice şi utilizate gratuit în materiale audio, foto, şi video de catre organizatori.

FORMULAR DE INFORMARE ȘI CONSIMȚĂMÂNT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin prezenta vă aducem la cunoștință faptul ca toti cei care vor dori să se inscrie in competiiile sau la activitatile noastre vor completa documentatia aferentă, solicitand Anexa ( fisa de inscriere ) si Declaratia pe e-mail   ajsptbz@gmail.com .

Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Buzau respectă dreptul la protecția datelor cu caracter personal și consideră că deținerea și prelucrarea acestora trebuie efectuată conform legii 677/2001.  Prin acceptarea acestui regulament de catre participanti, sau după caz, parinti /tutorii legali , A.J.S.P.T Buzau isi rezervă dreptul de a prelucra si folosi datele personale ale participantilor, in conformitate cu prevederile GDPR si a legislatiei in vigoare, in calitate de organizator, prin intermediul regulamentelor activitatilor proprii din calendarul competitional, sau desfasurate ad-hoc, conform scopului si obiectivelor asociatiei.

Scopul prelucrării datelor personale: datele personale furnizate de dumneavoastră se vor utiliza în scopul inscrierii si al participării la concursul de dans ”Romanian 2 DANCE Championship ”, al premierii participantilor, al promovarii imaginii de grup sau individuale ale castigatorilor sau a participantilor in timpul competitiilor / festivalurilor/ activitatilor organizate.

*Categorii de date personale prelucrate: pentru înscrierea și participarea la concurs sunteți rugat să completați formularul de înscriere Anexa 1 si Declaratia pe care le veti primi la solicitare, pe e-mail, cu următoarele date: nume, prenume și vârsta concurentului/concurenților, adresa de e-mail și numărul de telefon si adresa postală a reprezentantului ce trimite formularul, categoria de vârstă și categoria de dans în care este inclus participantul sau participanții. În această categorie sunt incluse materialele foto/video de la eveniment, ce pot fi folosite pe site-ul web și pe pagina de facebook a organizatorului.

*Destinatarii datelor personale: informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi utilizate de reprezentanul legal al asociatiei pentru buna desfășurare a competiției (redactarea diplomelor și confirmarea categoriei de vârstă în care va fi încadrat participantul)

 • Relatii suplimentare la telefon: 0761671167 d-na Mihaela Balaceanu / director festival
 • Email: ajsptbz@gmail.com

ORGANIZATORII UREAZA MULT SUCCES

tuturor participantilor!

Comments are closed.