Romanian 2 Dance Championship – Buzau – Romania

Romanian 2Dance Championship 

Perioada de desfasurare –  8 iunie 2019 – 

la Sala Sporturilor Buzau

Termenul limita pentru transmiterea fiselor de inscriere si plata taxei de participare este 20 mai 2019. 

REGULAMENT :

Organizatorul oficial al competitiei este Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Buzau in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Buzau impreuna cu Federatia Romana Sportul Pentru Toti si incepand din acest an, Inspectoratul Scolar Judetean Buzau prin Gradinita cu Program Prelungit Nr 18 – Buzau prin proiectul educational ,,Sport si Sanatate pentru Fiecare,, CAERI – Pozitia 641.

Originalitatea competitiei =  Elementul de noutate al concursului este ca pentru etapa Nationala / Internationala  fiecare echipa participanta, indiferent de componenta sa trebuie sa se prezinte obligatoriu cu doua dansuri in concurs indiferent de disciplina aleasa. Doar gradinitele se pot inscrie la etapa/faza Nationala cu un singur dans si la Internationala cu doua, asa cum prevede regulamentul.

 Structura competitiei:

Concursul Regional este structurat pe doua ETAPE si se adreseaza doar gradinitelor si scolilor primare de stat :

1. Cupa Judeteana – denumita ,,Pe  aripile dansului,, pentru gradinite si elevii din clasele primare

2. Cupa Regionala -  denumita ,,Pe  aripile dansului,, pentru gradinite si elevii din clasele primare

La aceste doua etape nu se percepe taxa de participare.

Premii: Diplome si trofee/cupe pentru Locurile 1,2,3, mentiune in functie de clasament

 • Cupa Regionala ,, Pe aripile Dansului,, pentru Gradinite
 • Cupa Regionala ,, Pe aripile Dansului,, pentru Scolile Primare
 • Cupa Judeteana,, Pe aripile Dansului,, pentru Gradinite
 • Cupa Judeteana ,, Pe aripile Dansului,, pentru Scolile Primare

Concursul National / Balcanic este structurat pe alte doua ETAPE si este destinat tuturor dansatorilor amatori care fac parte din ansambluri folclorice, şcoli de dans sau după caz, cluburi de dans, scoli de balet private si/sau de stat, unitati de invatamant (gradinite,scoli, licee), palate si cluburi ale copiilor, centre culturale si de tineret, trupe de dans din Romania si din strainatate.

3. Cupa Nationala ,,Romanian 2 Dance Championship,, 2019

4. Cupa Balkanica ,,Romanian 2 Dance Championship ,, 2019

Premii =  Diplome, Cupe / Trofee / Plachete / Premii Speciale – Premiile vor fi acordate pe sectiuni de dans si categorii de varsta.

 • Pentru echipele participante vor fi acordate locurile I, II, III, mentiuni, premii special, in functie de discipline si de clasament.
 • Pentru fiecare SECTIUNE(respectiv: Axa TRADITIONAL, Axa URBAN, Axa CLASIC, Axa ARTISTIC,  Axa  DANS CARACTER, Axa  SHOW-DANCE si Axa PERFORMING) va fi desemnata cate o echipa Campioana pe sectiune - cea care intruneste cel mai mare punctaj pe sectiunea respectiva, indiferent de grupa de varsta a echipei.
  • Campioana pe SECTIUNEA TRADITIONALA + Calificarea la Concursul International din Nessebar / Bulgaria 20120
  • Campioana pe SECTIUNEA ARTISTIC STYLE+ Calificarea la Concursul International din Nessebar / Bulgaria 20120
  • Campioana pe SECTIUNEA URBAN+ Calificarea la Concursul International din Nessebar / Bulgaria 20120
  • Campioana pe SECTIUNEA CLASIC+ Calificarea la Concursul International din Nessebar / Bulgaria 20120
  • Campioana pe SECTIUNEA DANS DE CARACTER+ Calificarea la Concursul International din Nessebar / Bulgaria 20120
  • Campioana pe SECTIUNEA PERFORMING ART+ Calificarea la Concursul International din Nessebar / Bulgaria 20120
  • Campioana pe SECTIUNEA SHOW-DANCE ( open)+ Calificarea la Concursul International din Nessebar / Bulgaria 20120

Echipa cu punctajul cel mai mare din intreg concursul va fi desemnata

 • CAMPIOANA ABSOLUTA – a anului 2019 posesoare a Cupa BALKANICA ,, Romanin 2 DANCE Chamionship,, in functie de clasamentul final general, indiferent de grupa de varsta .
 • Echipa VICECAMPIOANA va beneficia de Cupa NATIONALA
 • Pentru Campioana PREMIUL SPECIAL – GOLD – Excursie Gratuita BULAGRIA / NESSEBAR pusa la dispozitie de AJSPT Buzau -( transport gratuit ) la Festivalul International de Dans din Bulgaria / Nessebar 2020 (15 – 20 iunie) cu cazare in cea mai moderna statiune de pe litoralul Bulgaresc- Sunny Beach. Cazarea este de 150 de euro / participant, in regim all inclusive pentru 5 nopti la hotel de 4 stele si intra in atributia participantilor.
 • Pentru Vicecampioana PREMIUL SPECIAL – SILVER - Cazare gratuita la Dans Art Romania Open 2020 (din Costinesti – perioada 4 – 7 iulie )
 • Incepand din acest an se inaugureaza Premul Special al Juriului : ,,Trofeul Fidelitatii,,  premiu oferit In Memoriam George Balaceanu pentru Scoala de Dans care are cele mai multe prezente in editiile anterioare ale concursului si Bursa de Merit in valoare de 500 de lei acordata profesorului coregraf care conduce Scoala de Dans respectiva 

Contributia / Taxa de participare pentru inscrierea la aceste etape este de:

60 de lei dansator/ component al echipei – pentru doua evolutii obligatorii in concurs  si 25 de lei / dansator / component al echipei – pentru fiecare dans in plus in afara celor doua obligatorii.  Pentru cei care doresc sa isi mareasca sansele de a castiga trofeul si se inscriu cu mai mult de doua dansuri se vor lua in considerare doar doua, cu notele cele mai bune.

Taxa de inscriere trebuie achitata pana la 20 mai 2019 prin banca. Titular : Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Buzau,CUI : 15268240, Libra Bank-sucursala Buzau, CONT : RO13 BREL 1100 3702 6RO1 1001 si va asigura fondul de premiere. Numai după achitarea contributiei pentru de concurs veți fi înscriși oficial și introduși în lista de start.

 • Pentru echipele din Buzau taxa de participare se poate achita la sediul Asociatiei si se va elibera chitanta. ( detalii la tel 0761671167- dna Mihaela Balaceanu)

Nota importanta:

 • Daca echipele castigatoare ale premiilor speciale nu isi vor exprima in maxim 30 de zile de la premiere, in scris prin e-mail, disponibilitatea de a intra in posesia premiului obtinut, acesta se va reporta pentru urmatoarea echipa din clasamentul general final.
 • Daca printre castigatorii premiilor speciale (excursia gratuita) vor fi doua echipe la egalitate de puncte acestea vor fi desemnate castigatoare
 • Premiile nu se distribuie in lipsa decat in situatii exceptionale!!!
 • Participantilor care vin de departe si doresc sa ramana peste noapte, le putem oferi cazare gratuita in limita a 50 de locuri disponibile, pe principiul primul venit (inscris cu taxe achitate) primul servit.
 • Daca din motive independente de organizator /coordonator /coregraf / instructor echipa nu mai poate participa la competitie, contributia de participare nu va fi restituita dar, va fi reportata catre un alt concurs organizat de AJSPT Buzau (coordonatorul trebuie sa transmita prin cerere scrisa in acest sens).

Inscrierea in concurs

 • Inscrierea sa va face pana pe data de 20 mai 2019, separat pentru Etapa ,, Pe aripile Dansului,, si separat pentru etapa ,, Romanian 2 Dance Championship,, conform fiselor de inscriere atasate la regulament ( Anexa 1) si (Anexa 2)
 • Fisele/Tabele se vor completa separat pentru fiecare echipa in parte.
 • De exemplu daca un club sportiv sau o unitate scolara doreste sa participe cu doua echipe, trebuie sa completeze tabele separate pentru fiecare echipa.
 • Fisele se vor transmite online scanate sau foto pe e-mail ajsptbz@gmail.com
 • originalele vor fi aduse la sedinta tehnica in ziua concursului.
 • Participantii indiferent de varsta trebuie sa aiba obligatoriuasupra lor Adeverinta medicala de la medicul de familie, sau de la medical unitatii scolare, sau de la medicul de medicina sportiva cu specificatia < clinic sanatos / apt pentru efort fizic >. Adeverinta sau tabelul vor fi predate organizatorilor la sedinta tehnica.
 • Minorii trebuie sa fie insotiti de parinti sau de un coordonator de grup care raspunde direct de siguranta si integritatea lor pe parcursul desfasurarii competitiei.

Grupe de Varsta din concurs:

 • Baby = 3 – 5 ani ( cu specificatia: grupa mica, mijlocie, mare)
 • Kinder = 5 – 7 ani
 • Mini  = 8 – 10 ani
 • Copii = 11 – 13 ani
 • Juniori = 14 – 18 ani
 • Seniori =peste 18 ani fara limita de varsta. La ceasta grupa de varsta poate participa si antrenorul, coregraful,instructorul echipei.

Componenta echipelor din concurs:

 • Concursul se adreseaza doar grupurilor / formatiilor.
 • Nu este o competitie pentru solo/duo/trio

Sectiunile competitiei:

AXA TRADITIONAL  — doua discipline la alegere:

 1. Danspopular traditional - reprezinta  dansuri sau suite populare din diferite zone ale tarii la care participantii trebuie sa coreleze originalitatea pasilor de dans cu muzica si costumele specifice zonei sau a minoritatilor pe care le reprezinta. Pot fi dansuri populare de fete, de baieti, mixte.
 2. Dans popularstilizat – este dedicata dansurilor de inspiratie folclorica la care se pastreaza in mare parte pasii traditionali, dar muzica si /sau costumele pot avea influente moderniste si/sau care transfigureaza intr-o maniera proprie, in functie de creativitatea coregrafului, elementele specifice dansurilor traditionale, prin tehnici mixte (etno-pop, etno-jazz, etc). Pot fi dansuri de fete, de baieti, mixte.

 AXA URBAN  trei discipline la alegere: 

pot fi dansuri de fete, de baieti, mixte. Prezentarea va fi evaluată indiferent de sex, pe baza diversității, variației și tehnicii executiei precum și de omogenitatea diferitelor stiluri și tehnici individuale. Nu exista battle si nu sunt permise figuri vulgare cu conotatie sexuala sau care induc ideea de violenta. Dasul trebuie adaptat in functie de grupa de varsta a participantilor

 1. Hip-Hop / BreakDance– (new style si /sau old style – diferit de ceea ce se practica in ziua de azi, dar inca agreeat de unii coregafi cu state vechi din tara care stiu ca stilul vechi are miscari de picioare mult mai complicate decat new style).
 2. Dance Hall– coregrafii realizate dupa stilul Jamaican
 3. Freestyle Show -(open toate stilurile intr-unul singur)– În coregrafia dansului trebuie să fie prezente mai multe stiluri din cele recunoscute (R&B dance, rap dance, reggaeton, hip-hop, robot dance, popping, looking, lyrical, etc ) de asemenea, (muzica, expresia, și îmbrăcămintea) trebuie sa fie corelate cu stilul ales. Sunt permise elemente acrobatice, dar nu trebuie să domine Acro Dance!

AXA CLASIC   – trei  discipline la alegere:

 1. Dans Clasic– se poate participa cu variatii din repertoriul universal sau cu creeatii proprii. Utilzarea pantofilor de balet pointes este permisa doar participantilor cu varsta minima de 12 ani, intr-o sub-categorie speciala.
 2. Fantezie clasica–reprezinta scurta transpunere in scena a unui fragment dintr-un balet sau basm , sau se bazeaza doar pe creativitatea profesorului si trebuie sa contina neaparat elemente din dansul clasic sau din dansul contemporan.
 3. Dans de Caracter/classic– reprezinta orice pas de dans preluat din cultura unui popor: dans popular romanesc, mazurcă, polcă, tarrantella, etc. si la care se foloseste o coregrafie cu tehnica si costume specifice dansului classic ( balet).

AXA ARTISTIC  STYLE – patru discipline la alegere:

 1. Dans de Broadway- cabaret, music-hall, jazz, teatru dans, toate stilurile prezente odinioara in teatrele de revista si muzicale.
 2. Fantezie coregrafica /Dans Tematic- dansuri care trebuie sa evidentieze ideea coregrafica (să aibă o temă clară si să te poarte într-o călătorie (poveste) care are un început şi un sfârşit). Tot ce se perece pe scena trebuie sa aiba idea unui spectacol. La acest stil de dans sunt necesare elemente de recuzita care nu trebuie sa puna in pericol participantul sau publicul.
 3. Ballroom sau dans de societate– Trebuiesc abordate tehnicile de dans de cuplu, daca formatiile sunt mixte, sau coregrafie la alegere, daca echipele sunt alcatuite doar din fete (pasi de ballroom classic: vals, tango, polka, bosto, etc), prezentate creativ, într-o manieră originala, elevata, exprimand sentimentul social si festiv de bal, care este absolut necesar in prezentarea coregrafiei. A nu se confunda cu dansul sportiv !
 4. Open fuzion= fuziune de mai multe dansuri

AXA SHOW -DANCE – cu trei discipline la alegere

1.Show-dance (open) – dansuri latino-americane sau utilizarea in coregrafie a elementelor cu caracter acrobatic, a obiectelor scenografice sau a altor elemente care favorizeaza conturarea unor idei, stari, etc, dar care au propria originalitate si care nu acapareaza coregrafia ca fanteziile coregrafice.

2.Salsa show - un stil de dans care s-a format prin imbinarea stilului latino cu cel afro-caraibian. Coregrafiile pot face parte din ( salsa cubana, salsa columbiana si salsa puertoricana). Dansul are in componenta figuri pe linie sau cerc, jocuri ale picioarelor, piruete, elemente acrobatice cat si miscari imprumutate din alte dansuri (flamenco, jazz, hip-hop, etc.

3. Sport – Dance – show- adresat amatorilor de dans sportiv sectiunea formatii care pot aborda orice stil de dans.

AXA  NEW STYLE – cu trei discipline la alegere:

 1. MTV Comercial– toate coregrafiile inspirate din traditia MTV. Concurentii pot prezenta show-uri variate inspitare din videoclipuri populare ale cântăreților consacrati. Accentul este pus pe prezentare, stil, exprimare și performanță. Muzica si tema coregrafica trebuie sa corespunda varstei participantilor.
 2. Dans contemporan- contemporary, lyrical, contemporary-jazz, fantezie, etc).
 3. Dans Modern-(disco,electric boggye,funky,etc).Muzica trebuie sa corespunda stilului.

AXA CARACTER – toate dansurile care fac parte din paleta dansurilor internationale, dar nu sunt dansuri populare 100%.

 1. Dans de Caracter–inspirat din dasusurile popoarelor – bollywood, rusesc, indian, italian, tatarasc, turcesc,irlandez, japonez, etc

AXA PERFORMING ART  –  doua discipline la alerege.

1. Majorete (open) – toate stilurile baton, pompon, fanfara, drill, etc,

2. Acro Dance (Open) = gimnastica ritmica, contorsionism, – La aceasta sectiune acrobatiile sunt obligatorii și trebuie să fie completate cu elementele de dans). Alaturi de elementele de dificultate, creativitatea si originalitatea coregrafului cat si mișcările, efectele, folosirea spațiului scenic de către dansatori sunt elemente importante la aceasta sectiune.

Programul orientativ al zilei de concurs.

 • ora 9.00 – 10.00 – sedinta tehnica Concurs ,,Pearipile Dansului,, si acomodare cu spatiul de concurs
 • ora 10.00 – startul competitiei ( Partea 1) – Parada costumelor.
 • Ora 12.00 Premierea Pentru Concursul Judetean/Regional
 • Ora 12.30 sedinta tehnica ,,Romanian 2 Dance Championship,,
 • Concurs de Dans ,,Romanian 2 Dance Championship,, cu character national/ international
 • In timpul concursului vor fi si premieri preliminarii (pe sectiuni)
 • ora 19.00 – Discoteca Festivalului
 • ora 20.00 de  Festivitatea de premiere pe axe si acordarea marelui premiu– ne rezervam dreptul de a adapta/modifica programul competitional in functie de numarul de participanti, prin urmare reperele orare sunt orientative.

Timp de evolutie admis:

 • Pentru toti participantii cu varste de pana la 8 ani = timpul pentru o evolutie este intre 1.30 si 2.30 minute indiferent de genul de dans ales.
 • Pentru participantii de la sectiunea URBAN – timpul maxim pentru o evolutie este de 3.30 minute.
 • Pentru participantii cu varste de peste 8 ani o evolutie trebuie sa se incadreze intre 2.00 si 4.00 iar daca este suita populara sau fantezie coregrafica pana la maxim 5-6 minute.

Jurizare / Notare / Clasament:

Juriul este alcatuit din 3 pana la 5 membri, persoane calificate, cu experienta in domeniul gimnastica, dans, coregrafie si organizare competitii de dans.

 • Membrii juriului trebuie să fie respectaţi având în vedere competența lor și munca grea care necesită atenția sporită pe tot parcursul evenimentului. Nici un dansator şi nici oricare alt participant nu poate perturba membrul juriului în timpul jurizării. Orice observație sau lipsă de respect față de acestia va fi penalizată de către directorul festivalului care poate decide descalificarea echipei.

Notarea juriului se face cu note de la 4 la 10, tinand cont de urmatoarele criterii:

 • tinuta scenica– ( se puncteaza costumul, machiajul, coafura- toate luate in ansamblu)
 • impresia tehnica- (se puncteaza modul de folosire a scenei /spatiului de executie al figurilor si complexitatea lor)
 • impresia artistica si coregrafica -(se puncteaza calitatea coregrafiei, originalitatea, corelarea dintre muzica, dans, costume,)
 • imaginea scenica(se puncteaza imaginea de ansamblu, modalitatea de utilizare a scenei, schimbul de formatii, elementele surpriza)
 • Punctaj minim pe dans= 4( criterii) x 4 (nota obtinuta )x 3(jurati) = 48 puncte ( pe dans)
 • Punctaj minim concurs = 48 x 2 (doua dansuri) = 96 puncte
 • Punctaj maxim pe dans = 4(criterii) x10(nota obtinuta) x 3 (jurati)= 120 puncte(pe dans)
 • Punctaj maxim concurs = 120 pe dans x 2(doua dansuri) = 240 puncte

Clasament :

 • Pentru fiecare dans prezentat in competitie de o echipa, membrii juriului vor acorda cate o nota pentru cele 4 criterii de apreciere: costume,tehnic, artistic , de la 4 la 10. Notele obtinute de echipa pentru un dans sunt adunate de la toti membrii juriului, iar suma lor reprezinta punctajul final pe dansul respectiv.

Punctajul obtinut de echipe va defini la finalul competitiei castigatorii:

 • Clasamentul pe discipline indiferent de grupa da varsta (adica locurile 1,2,3,mentiuni pentru dans popular, etno, dans clasic, modern, contemporan, show-dance, dans de caracter, freestyle, performing art, etc,
 • Prima clasata a sectiunii(echipa cu cel mai mare punctaj din clasamentul pe sectiuni, respectiv pentru (ex: AXA TRADITIONAL,AXA URBAN, SHOW…etc.) va desemna Campioana Sectiunii
 • Punctajul cel mai mare obtinut de o echipa in concurs pentru cele doua dansuri prezentate va stabili  Campioana Absoluta  – 2019

Precizari Tehnice:

 • Muzica este la alegere.
 • Este recomandat ca muzica sa fie in format mp3, stocata pe CD sau stik in format audio (mp3) in foldere separate pentru fiecare echipa de dansatori. Sunteti direct responsabili de calitatea muzicii si a suporturilor muzicale. Sticurile virusate nu sunt acceptate.
 • Este bine sa aveti si suporturi muzicale de rezerva pentru ca orice problema tehnica .
 • Ordinea intrarii in concurs va fi stabilita in desfasurator sau de comun acord la sedinta tehnica, de catre organizatori, in asa fel ca participantii sa aiba timpul necesar pentru a schimba costumele.
 • In timpul concursului, prezenta concurentilor la start este obligatorie cu maxim 2 momente inaintea intrarii pe suprafata de concurs.
 • Participantii pot intra pe suprafata de concurs numai dupa ce sunt anuntati la microfon.
 • Ordinea de start si desfasurare a concursului va fi transmisa de organizatori pe e-mail in timp util pentru a se putea face, acolo unde este cazul, corectura/modificarea necesara.
 • Este obligatorie, pentru toate persoanele care vor avea acces in institutie, respectarea normelor de disciplina competitionala, cu un comportament civilizat, care sa nu aduca prejudicii fizice sau morale niciunui participant la eveniment.

Depunctarea echipei:                                 

 • Daca coregrafia nu este in concordanta cu stilul dansului
 • Depasirea timpului regulamentar in conformitate cu regulamentul
 • Daca costumatia este indecenta, inestetica sau nu este in concordanta cu dansul ales.
 • Daca machiajul si/sau coafura nu sunt adecvate
 • Daca figurile de dans sunt luate 100 % din videoclipuri si nu se incadreaza la sectiunea MTV
 • Daca nu exista schimbari de formatie.
 • Executia incorecta sau partiala (trunchiata) a figurilor de dans.
 • Elemente de recuzita care sugereaza violenta sau vulgaritatea (de orice fel).
 • Desincronizarea grava sau repetata a dansatorilor.

Descalificarea Echipei :

 • Nu sunt admise figuri de dans vulgare sau care sugereaza violenta (de orice fel).
 • Este interzis consumul de bauturi alcoolice sau etnobotanice pe timpul festivalului iar participantul care va fi depistat risca sa descalifice intreaga echipa.
 • Limbajul abuziv este interzis în adresarea fata de orice participant, organizatori sau juriu si atrage descalificarea participantului sau a echipei din care face parte.
 • Lipsa coordonatorului/coregrafului/instructorului de la sedinta tehnica.
 • Coregrafiile trebuiesc adaptate obligatoriu abilităților și vârstei dansatorilor.

REGULI GENERALE :

 • La ședința tehnică se vor preda, fisele inscriere in original, se vor completa procesele verbale de premiere si se vor putea proba suporturile audio.
 • Profesorii sau instructorii nu au voie să pună semne, să dea semnale dansatorilor, să corecteze sau să intre pe suprafata de concurs pe perioada evoluției, decat daca participantii sunt mai mici de 8 ani, sau coregrafia o impune.
 • Părinţii sau însoţitorii participanţilor,alţii decât Profesorii/Instructorii,nu au acces pe suprafata de concurs.
 • Este interzis a se folosi orice fel de materiale de recuzită care aduc deservicii altor participanți ca de exemplu: confetii, vopsea, puf, pudră de talc etc ,sau orice efecte vizuale care folosesc foc sunt interzise.
 • Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele accidente survenite în timpul competiției. Această responsabilitate cade în sarcina fiecărui coordonator si/sau concurent .
 • Accesoriile sunt permise dacă sunt așezate rapid înaintea coregrafiei și imediat luate dupa terminarea coregrafiei și părăsirea scenei fara a genera o pauza mai lunga de 30 de secunde.
 • Profesorii, instructorii, insotitorii, spectatorii pot fi scosi din sală pentru comportament necorespunzător aducând totodată excluderea din festival a participanţilor/echipei pe care o sustin.
 • Orice persoană care provoacă daune de orice fel locatiei sau unui participant își asumă întreaga responsabilitate morala si/sau financiară pentru reparații, înlocuire și/sau restituire.
 • Concursul poate fi oprit sau amanat în cazul producerii unui eveniment ce constituie forţă majoră (inundatie,cutremur,s.a) inclusiv în cazul imposibilităţii organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a-l organiza.

NOTA IMPORTANTA:

Prin înregistrarea/inscrierea la Concursul Romanian 2Dance Championship  toți participanții / parintii / coordonatorul echipei/profesor/instructor, in cazul minorilor sunt de acord cu prelucrarea datelor personale ale participantilor in scopul inscrierii si participarii lor la concurs şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor condițiilor impuse de organizatori prin prezentul Regulament oficial.

Nerespectarea regulamenului poate atrage răspunderea personală şi exclusivă a coordonatorului, profesorului, instructorului, insotitorului sau a participanților.

Inscrierea si participarea la concurs constituie acordul parintelui, tutorelui si /sau al instructorului, participantului, ca numele câştigătorilor,  toate fotografiile si/sau filmarile realizate in cadrul competitiei (de catre organizatori) să poată fi făcute publice şi utilizate gratuit în materiale audio, foto, şi video de catre organizatori.

 • Relatii suplimentare la telefon: 0761671167 d-na Mihaela Balaceanu.
 • Email: ajsptbz@gmail.com

ORGANIZATORII UREAZA MULT SUCCES

tuturor participantilor!

Locatia: Sala Sporturilor Romeo Iamandi Buzau – cu o capacitate de 1000 de locuri in tribune.  Intrarea Libera!

Comments are closed.