Evenimente / Events

romania_31[1]     Dragi prieteni, iubitori ai dansului, ne madrim cu peste 10 ani de activitate intensa si sustinuta in ceea ce priveste dezvoltarea competitiilor de dans din Romania, realizate evident cu sprijinul celor mai buni organizatori de evenimente de gen din tara, impreuna cu cativa oameni de arta  inimosi care si-au pus experianta in slujba organizarii competitiilor de calitate.

Ne bucuram sa constatam ca la nivel national suntem in topul celor mai buni organizatori de festivaluri si concursuri si suntem mandri ca datorita regulamentelor atent elaborate si mai ales datorita respectului pe care il avem fata de profesori, coregrafi, instructori, parinti si participanti, dansul in randul amatorilor a putut fi ridicat la nivel de arta si cultura.

Evenimentele din agenda noastra sunt proiectate si organizate de specialisti in domeniu si reprezinta un scop  important, asa cum aratam mai sus, atat pentru profesori, coregrafi cat si pentru dansatori care trebuie sa vina de placere si sa respecte scara valorilor. 

Competitiile, concursurile, festivalurile sunt si vor ramane  o modalitate prin care D’AOR va contribui permanent la promovarea si dezvoltarea prin multiculturalitate a scolilor de dans private din Romania.

Agenda anuala D’AOR :

 APRILIE/MAI 2018 – DAOR Romanian Grande Baila – Acest concurs va marca an de an ziua Internationala Dansului ( 29 APRILIE – 1 MAI)- Organziatori: Asociatia Multiculturala Dans Art Open din Romania, Consiliul Local si Primaria Bradu/Pitesti, Centrul Cultural Bradu, Club Sportiv Real Bradu/Pitesti.

IUNIE 2018 – Romanian 2 Dance Championship – Acest concurs va marca an de an ,,Ziua Internationala a Copilului,, – Organizat de DAOR -Romania si Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Buzau in parteneriat cu Directia Judeteana Pentru Sport si Tineret Buzau si Academia Olimpica Romana – Filiala Buzau. 

IULIE 2018 – Festivalul Dans Art Romania Open – Trofeul Romaniei la Dans - Navodari / Constanta se desfasoara anual in luna iulie (concurs de dans ESTIVAL – toate stilurile) si este organizat de Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Buzau (membra a Federatiei Romane Sportul Pentru Toti) si Asociatia Multiculturala Dans Art Open, in parteneriat cu Tabara Navodari.

OCTOMBRIE 2018 – Trofeul Balcanic ,, Sport si Frumusete” –  (competitie BALCANICA de majorete, gimnastica ritmica, gimnastica aerobica pentru amatori si din acest an patinaj artistic pe role pentru amatori). Organizat de Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti in parteneriat cu Federatia Romana Sportul Pentru Toti, Directia pentru Sport si Tineret Buzau, Asociatia Multiculturala Dans Art Open si Inspectoratul Scolar Judetean Buzau.

DECEMBRIE 2018 – Festivalul D’AOR Grand Prix – Busteni - Brasov – Marcheaza an de an ,,Ziua Nationala a Romaniei,, (dans toate stilurile) organizat de Asociatia Multiculturala Dans Art Open in parteneriat cu Centrul Cultural Aurel Stroe si Primaria orasului Busteni.

DECEMBRIE 2018- Festivalul de Traditii ,,Iarna Buzoiana,, desfasurat anual in luna decembrie deschide sezonul celor mai frumoase traditii romanesti ( cuprinde sectiunile: obiceiuri de iarna, colinde, dans popular, dans modern). Este organizata in parteneriat cu Cercul Militar Buzau, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Buzau si Federatia Romana Sportul Pentru Toti.

Detalii despre competitii  gasiti pe site pe pagina destinata fiecarui eveniment.

Va asteptam cu bratele deschise in marea familie a artei si a sportului!

 

 

 

 

Comments are closed.