Evenimente / Events

romania_31[1]     Evenimentele din agenda noastra sunt organizate de specialisti in domeniu si reprezinta un scop important atat pentru profesori, coregrafi cat si pentru dansatori. Este o modalitate prin care D’AOR va contribui permanent la promovarea si dezvoltarea prin multiculturalitate a scolilor de dans din Romania.

Agenda anuala D’AOR :

 IUNIE 2018  -Romanian 2 Dance Championship. Organizat de DAOR Romania in parteneriat cu Directia Judeteana Pentru Sport si Tineret Buzau, Academia Olimpica – Filiala Buzau, Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Buzau.

IULIE 2018 - Festivalul Dans Art Romania Open – Trofeul Romaniei la Dans – Navodari / Constanta se desfasoara anual in luna iulie (dans toate stilurile) si este organizat de Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Buzau (membra a Federatiei Romane Sportul Pentru Toti) si Asociatia Multiculturala Dans Art Open, in parteneriat cu Tabara Navodari.

OCTOMBRIE 2018 - Trofeul Balcanic ,, Femi – Sport” –  (concurs balcanic de majorete, gimnastica ritmica, gimnastica aerobica pentru amatori). Organizat in parteneriat cu Federatia Romana Sportul Pentru Toti, Directia pentru Sport si Tineret Buzau, Asociatia Multiculturala Dans Art Open.

DECEMBRIE 2018 – Festivalul D’AOR Grand Prix – Busteni – Brasov (dans toate stilurile) organizat de Asociatia Multiculturala Dans Art Open in parteneriat cu Centrul Cultural Aurel Stroe si Primaria orasului Busteni.

DECEMBRIE 2018- Festivalul de Traditii ,,Iarna Buzoiana,, desfasurat anual in luna decembrie ( cuprinde sectiunile: obiceiuri de iarna, colinde, dans popular, dans modern). Este organizata in parteneriat cu Cercul Militar Buzau, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Buzau si Federatia Romana Sportul Pentru Toti.

Detalii despre competitii si regulamentele lor gasiti pe site pe pagina destinata fiecarui eveniment.

 

 

 

 

Comments are closed.