D’AOR Grand Prix – Romania

D’AOR reprezinta primul concurs romanesc marca inregistrata la clasa EDUCATIE, CULTURA, INSTRUIRE prin activitati artistice, culturale si sportive.  D’AOR este cel mai important premiu pentru sportivii,coregrafii si dansatorii amatori din Romania deoarece premiile obtinute ii pot propulsa la cele mai frumoase festivaluri si competitii din Europa cu care Asociatia Multiculturala Dans Art Open este partenera!

Concursul de Dans – D’AOR Grand Prix – este organizat de Asociatia Multiculturala Dans Art Open membrU in Consiliul Internatioanl al Dansului C.I.D – UNESCO, in parteneriat cu AJSPT Buzau si Centrul Cultural ,, Aurel Stroe,, Busteni .

Premiile D’AOR acordate anual sunt unice in Romania si reprezinta un real succes de palmares !

    Concursul International de DANS 

,,D’AOR Grand Prix – 2019 – ,,

SE AMANA PENTRU ANUL 2020  !!!

Motivul este perioada foarte scurta a timpului de desfasurare pentru 2019 ( doar sambata si duminca) in contextul in care in fiecare an am avut weekend prelungit ( de 3 si chiar 4 zile pline). Dat fiind organizarea laborioasa si numarul  mare de participanti care doresc sa participe anual la acest concurs, nu ne putem permite sa initiem nimic ,,pe repede inainte ,,deoarece pentru noi, starea de bine a participantului este esentiala! Va asteptam in 202o cu NOI SURPRIZE ! Data desfasurarii va fi anuntata in timp utli pentru a va putea pregati si organiza.

Busteni.

Orasul Busteni are o pozitie spectaculoasa in lantul statiunilor de pe Valaea Prahovei, fiind asezat chiar la poalele muntilor Bucegi, unde se poate admira la fiecare pas frumusetea si goliciunea stancilor. Statiunea Busteni este considerata “Poarta Bucegilor” si paradisul alpinistilor., datorita pozitiei sale, de aici deschizandu-se numeroase cai de acces pe munte. Atractiile turistice cele mai cunoscute in toata Europa fiind: Babele, Sfinxul, Crucea Caraiman, Cascada Urlatoarea, Varful Omu, dar si - Partia Kalinderu – astazi una dintre cele mai moderne din tara. Un obiectiv turistic de referinta in Busteni, pentru turistii mai putin familiarizati cu urcatul pe munte este Castelul Cantacuzino, care strajuie falnic orasul dintre varfurile brazilor doar la cateva sute de metrii de gara CFR. 

Pentru ca orasul gazda al ”D’AOR – Grand Prix” – Romania – este Busteni si tinand cont de mini-vacanta de 1 decembrie va invitam cu aceasta ocazie la petrecerea celor 2-3 zile de concurs intr-o atmostera de poveste, la poalele muntilor, unde arta dansului isi va putea da mana cu geografia si istoria prin vizitarea obiectivelor turistice din zona Sinaia-Busteni.

 

organizatori  si parteneri:

Asociatia Multiculturala Dans Art Open din Romania

presedinte – Mihaela Balaceanu si

Centrul Cultural ‘Aurel Stroe’ din Busteni

director  – Constantin Spurcaciu

va ureaza

MULT SUCCES !!!

 

Comments are closed.